четвер, 25 червня 2015 15:41

Терористів "ДНР" координує російський ГРУшник "Старшина"

Одним із координаторів терористичних груп "ДНР" є військовий ГРУ Генштабу російського Міноборони із позивним "Старшина". Про це повідомили у прес-службі СБУ, посилаючись на завербованих ним українців, яких нещодавно затримали правоохоронці.

Автор: Прес-центр СБУ
  Російський військовий "Старшина"
Російський військовий "Старшина"

Як стало відомо, командир роти спецпризначення "республіканської гвардії ДНР" є мешканцем Самари і безпосередньо підпорядковується терористу на прізвисько "Чечен".

До його обов'язків входить координування диверсійних груп "ДНР", які здійснюють теракти та диверсії, а також проводять бої проти українських військових.

Також "Старшина" керує агентурною мережею на території України і збирає дані про чисельність українських військ, їхнє матеріально-технічне забезпечення, загальне управління та командування, наявність та стан фортифікаційних споруд в районі проведення АТО, які передає "заступнику командувача корпусу Міноборони ДНР" Едуарду Басуріну.

Зараз ви читаєте новину «Терористів "ДНР" координує російський ГРУшник "Старшина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі