середа, 02 липня 2014 16:28

Терористи розграбували донецьке Metro на мільйон євро

Терористи розграбували донецьке Metro на мільйон євро
Фото: society.lb.ua

Директор "Метро Кеш энд Керри Украина" Клаус Ретінг оцінює збитки від втрати товару в донецькому гіпермаркеті Metro в 1 млн євро.

Про це він заявив під час церемонії відкриття оновленого магазину в Києві в середу.

"Ми можемо підрахувати тільки збитки від втрати товару, що знаходився в магазині. Ці втрати становлять близько 1 млн євро. Але найбільші збитки можуть бути від пошкодження інфраструктури, які нині не можна підрахувати, оскільки пошкодження систем кондиціонування, електропроводки, водопроводу зазвичай непомітні", - такі його слова.

Відповідно до його слів, термін і вартість відновлення донецького торговельного центру залежатиме від того, в якому стані буде знаходиться магазин після стабілізації ситуації в регіоні.

У середньому відбудувати такий магазин з нуля коштує 10-15 млн євро інвестицій. Для цього потрібно близько року.

"На жаль, нам належить відновити, принаймні, один магазин у Донецьку, який знаходиться біля аеропорту і був практично знищений. Але ми продовжимо інвестувати в розвиток мережі, оскільки в рітейлі треба бути упевненим, що твоя мережа сучасна", - додав директор компанії.

Нагадаємо, 28 травня терористи з "ДНР" розграбували торговельний центр Metro, який знаходиться в районі донецького аеропорту.

Зараз ви читаєте новину «Терористи розграбували донецьке Metro на мільйон євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі