четвер, 19 березня 2015 14:27

Телеканал ATR закриють за "надію на повернення Криму в Україну"

Телеканал ATR закриють за "надію на повернення Криму в Україну"
Фото: news.mail.ru

Так званий "глава" окупованого Росією Криму Сергій Аксьонов зробив заяву щодо кримськотатарського телеканалу ATR в кулуарах круглого столу в Москві, передають РИА Новости.

Аксьонов заявив, що "розпалювання ворожнечі між різними народами в Криму в нинішній непростий час неприпустиме, тому всі, хто так чи інакше діятиме в цьому напрямку, зокрема, ЗМІ, працювати в республіці не зможуть".

Зокрема, він звернув увагу на діяльність кримськотатарського телеканалу АТR.

"Керівництву каналу роз'яснено, що (не можна - ред) нагнітати обстановку і викликати у населення почуття напруженості, пов'язане з тим, що канал дає надію на повернення Криму в Україну, підбурюючи інших людей до дії... Робота таких каналів на території республіки в нинішній напіввійськовий час неприпустима", - сказав Аксьонов.

Керівництво телеканалу АТR неодноразово подавало документи в Роскомнадзор на перереєстрацію, однак вони так і не були затверджені. Таким чином, телеканал маэ припинити мовлення 1 квітня. Під загрозою закриття знаходяться також дитячий телеканал "Лялі", радіо "Мейдан" і "Лідер", а також новинний сайт "15 хвилин".

Зараз ви читаєте новину «Телеканал ATR закриють за "надію на повернення Криму в Україну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі