пʼятниця, 04 липня 2008 14:33

Таїсія Повалій виступала на сцені під час вибуху в Мінську

Таїсія Повалій виступала на сцені під час вибуху в Мінську
Вибух під час концерту в Мінську з нагоди Дня незалежності Білорусі стався в той час, коли на сцені співала українська співачка Таїсія Повалій. Про це повідомив чоловік Повалій Ігор Ліхута.

За його словами, Таїсія якраз співала четверту пісню з шести запланованих ("Мама Марія"), коли пролунав сильних вибух. За словами Ліхути, який стояв біля пульта звукорежисера, звук був такої сили, що "я аж сів". Проте, співачка і глядачі біля сцени не зрозуміли, що сталося НП, списавши все на спецефекти, оскільки, за словами, Ігоря Ліхути, закінчення кожної пісні супроводжувалося невеликим фейєрверком з установок на сцені. Вибух стався на відстані близько 300 метрів від сцени.

Концерт не перервали. Чоловік Таїсії Повалій розповів, що через декілька хвилин на місці події почали збиратися представники ОМОНу, а пізніше під"їхало декілька машин "швидкої".

Крім того, Ігор Ліхута розповів, що у президента Білорусі Олександра Лукашенка під час подібних концертів є звичка "ходити в народ" - слухати виступ в натовпі глядачів. І цього разу білоруський лідер у супроводі охорони був серед публіки, проте до моменту вибуху вже виїхав. В той же час, за словами чоловіка Таїсії Повалій, дізнавшись про подію, він повернувся і особисто стежив за наданням допомоги постраждалим від вибуху.

За словами Ліхути, самі артисти дізналися про те, що саме трапилося на концерті, вже з випусків новин, повідомляє Vip.

Зараз ви читаєте новину «Таїсія Повалій виступала на сцені під час вибуху в Мінську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі