понеділок, 21 вересня 2020 01:20

"Танці з зірками": хто залишив шоу

"Танці з зірками": хто залишив шоу

20 вересня вийшов четвертий випуск 4 сезону "Танці з зірками", за перемогу билося 12 пар, але в кінці одна повинна була покинути шоу. Судді оголосили свої оцінки, глядачі провели своє голосування.

Олег Винник і Олена Шоптенко, Надія Мейхер і Кирило Васюк, Санта Дімопулос і Макс Леонов, Тарас Цимбалюк і Яна Заєць, Даша Петрожицька та Ігор Гелуненко, Юлія Саніна і Дмитро Жук, Alyona Alyona і Юрій Гурич, Позитив і Юлія Сахневич, Сергій Танчинець і Яна Цибульська, Сергій Мельник і Аделіна Делі, Арам Арзуманян і Тоня Руденко, Ольга Фреймут і Ілля Падзіна виконали свої номери і отримали оцінки суддів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто покине "Танці з зірками" в новому етері? Букмекери зробили ставки

Проте останнє слово за глядачами. Глядацькі голоси додаються до балів, які учасникам шоу ставлять судді.

Цього разу у зоні ризику опинилися - Позитив і Юлія Сахневич, Тарас Цимбалюк та Яна Заєць, Alyona Aloyona і Юрій Гуріч. Однак Позитив і Юлія Сахневич отримали імунітет.


Сьогодні шоу залишили Alyona Aloyona і Юрій Гуріч.

Прем'єра нового сезону "Танців з зірками" відбулася 30 серпня. У першому прямому ефірі одна з пар проекту - Олег Винник та Олена Шоптенко - в пристрасному танго представила власне прочитання знаменитого мюзиклу "The Phantom Of The Opera".

Зараз ви читаєте новину «"Танці з зірками": хто залишив шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі