неділя, 05 серпня 2018 10:30

Таксист прийняв екстремальні пологи

Таксист прийняв екстремальні пологи
Жінка народила дівчинку по дорозі в пологовий будинок

У Дніпрі таксист вночі віз до пологового будинку жінку, яка перебувала на останніх термінах вагітності. Під час поїздки у неї почалися перейми прямо в салоні автомобіля.

Чоловік був змушений надати дівчині необхідну допомогу. За словами медиків, він не розгубився і правильно прийняв пологи прямо в машині, пише Днепр24.

Дитина народилася здоровою і ніяких родових травм не отримала. Вага дівчинки склала 3300 гр. На даний момент вона та її мама знаходяться під наглядом лікарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка народила двійню дорогою з пляжу

Із 1 липня Національна служба здоров'я платить гроші за кожного пацієнта медичним закладам, які приєдналися до реформи під час першої хвилі. 2 млн пацієнтів підписали декларації. До реформи долучився 161 заклад. Серед них — 12 приватних.

Із 2019 року всі заклади первинної медичної допомоги мають перейти на фінансування за принципом "гроші йдуть за пацієнтом" і працювати за договорами з НСЗУ. До того часу вони отримуватимуть кошти за послуги, надані і тим, хто підписав декларації з лікарем, і тим, хто цього не зробив.

Зараз ви читаєте новину «Таксист прийняв екстремальні пологи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі