вівторок, 17 вересня 2019 07:00

Такий день буває раз на рік – астролог дала прогноз на 17 вересня

Такий день буває раз на рік – астролог дала прогноз на 17 вересня
Добрий урожай зберуть винахідливі та працьовиті. Фото: astrozodiac.net

У вівторок 17 вересня не варто розпочинати нових справ. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Це час підводити підсумки за попередні місяці, - говорить астролог. - Будьте зібраними. Такий день буває раз на рік. Не прогавте свого шансу. Працюйте на перспективу. Добрий урожай зберуть винахідливі та працьовиті. Кожен одержить справедливу винагороду. У разі виникнення проблем не шукайте винних. Замисліться над власними помилковими кроками. Тоді й вихід швидко знайдете".

Овен

День складних рішень. Подбайте про укріплення існуючого фінансового становища. Давати згоду на співробітництво з новими партнерами не слід. Відчуватимете глибоку душевну єдність з коханими. Звільніть вечір для відвертої бесіди. Поділіться з милими планами на майбутнє.

Тілець

Обставини примусять вас різко обмежити свої витрати. Не купуйте одяг і взуття. Помітних змін в особистому житті не передбачається. Будьте готові надати моральну підтримку друзям.

Близнюки

Не найкращий день для пошуку своєї пари. Ви можете стати жертвою любовних інтриг. Стережіться заздрісних товаришів. Добрий час для проведення корекції зору.

Рак

Заручіться фінансовою підтримкою партнерів чи друзів. Сплачувати необхідні рахунки з власної кишені буде непросто. Кохані – у доброму гуморі. Підтримайте їхній піднесений настрій.

Лев

Куплені речі не служитимуть довго. Похід по крамницях краще відкласти. Сердечна прив'язаність до коханих зробить вас вразливими. Не давайте волю ревнощам. Це лише нашкодить стосункам.

Діва

Не плануйте важливих грошових операцій. Вони обернуться збитками. Бережіть свої оселі й гаманці від злодіїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ятьом бранцям Кремля держава подарує житло

Терези

Перевіряйте виставлені вам рахунки. Не дозволяйте себе ошукати. Похід по крамницях краще здійснити у другій половині дня.

Скорпіон

Не ховайтеся від оточуючих за купою справ. Вашої розради потребуватимуть друзі. Нагадає про себе бронхіт. Зверніться до лікаря. Не затягуйте з лікуванням.

Стрілець

Покращення матеріального становища не буде. Ваші фінансові ініціативи наражатимуться на перешкоди. Шукайте нестандартних рішень. Вир неочікуваних особистих подій дезорієнтує вас. Не намагайтеся передбачити їхнього розвитку. Будьте готові дотепно відреагувати.

Козеріг

Не йдіть на фінансовий ризик. Участь у новому проекті згодом стане обтяжливою для вас. Слідкуйте за змінами на ринку. Стережіться службових романів. Вони принесуть багато страждань.

Водолій

Новий бурхливий роман швидко закінчиться. Почуватиметеся самотніми і спустошеними. Уникайте любовних трикутників та службових романів.

Риби

Ситуація залишається складною. Нові фінансові вливання у бізнес робити не час. Проведіть ревізію своїх активів. Шукайте додаткові засоби економії.

17 вересня в Україні знову похолодає. Синоптики розповіли, де чекати опадів і кому слід тепліше одягатися.

Зараз ви читаєте новину «Такий день буває раз на рік – астролог дала прогноз на 17 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі