неділя, 20 жовтня 2024 10:19

Сирський побував у підрозділах, які діють на Сумщині та у Курській області
3

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський побував у військових частинах та підрозділах, які діють на Сумщині та у Курській області РФ.

Незважаючи на всі спроби противника перехопити ініціативу, ситуація там залишається під контролем ЗСУ. Про це генерал повідомив у Facebook.

Головнокомандувач зазначив, що працював безпосередньо на командних пунктах бригад.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський побував на передовій
Фото: facebook.com/CinCAFofUkraine
Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський побував на передовій
Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський побував на передовій

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЗСУ запровадять школу інструкторів - Генштаб

"Заслухав командирів бригад та їх пропозиції щодо подальших дій, надав допомогу в вирішенні проблемних питань. Враховуючи оцінку обстановки, прийняв низку рішень спрямованих на упередження дій ворога та завдання йому максимальних втрат", - повідомив Сирський.

За його словами, попри перевагу окупантів у живій силі та техніці, майстерність та професіоналізм українського війська не дають російському агресору досягнути мети.

"Велика вдячність нашим солдатам, сержантам та офіцерам за мужність, стійкість і невпинну ратну працю. Боротьба за Україну триває", - додав Сирський.

Протягом минулої доби на фронті загалом зафіксовано 164 бойових зіткнення.

Противник завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах чотири ракетних удари, застосувавши п'ять ракет. Окрім того, загарбники завдали 81 авіаційного удару, скинувши 155 КАБів. Про це вранці 20 жовтня повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Сирський побував у підрозділах, які діють на Сумщині та у Курській області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі