середа, 21 березня 2007 12:12

Сварка чернігівських студенток закінчилася смертю

У Ніжині Чернігівської області дві студентки педуніверситету імені Миколи Гоголя з"ясовували стосунки за допомогою кухонного ножа, під час сварки одна дівчина загинула.

Інцидент стався ввечері 15 березня. У чергову частину Ніжинського УМВС України в Чернігівській області поступило повідомлення від фельдшера "швидкої", що у дворі будинку 38 по вулиці Пушкіна з численними колото-різаними ранами тіла і передпліччя виявили труп громадянки М. 1990 року народження, мешканки Ніжина, студентки ліцею Ніжинського держуніверситету ім. Миколи Гоголя.

Дівчина отримала тілесні ушкодження близько 20:00 по вулиці Пушкіна біля будинку 45, після чого самостійно дійшла до садиби своєї колишньої вчительки, де і настала смерть. Міліціонери встановили, що приблизно в цей час дівчина повинна була зустрітися з невідомою дівчиною, з якою вона мала давні неприязні відношення.

В ході слідства встановили, що вбивство на ґрунті неприязних відносин скоїла мешканка Бахмача 1989 року народження, студентка історичного факультету Ніжинського держуніверситету імені Гоголя, яка призналася в скоєному і дала пояснення, що ввечері 15 березня подзвонила потерпілій на мобільний і, загрожуючи їй, домовилася про зустріч.

Підозрювана, йдучи на зустріч, узяла з собою кухонний ніж для самооборони і зустрілася з потерпілою біля будинку 45 по вулиці Пушкіна. Там між ними відбулася сварка, в ході якої власниця холодної зброї завдала потерпілій декілька ударів ножем в груди, після чого, залишивши тіло, пішла додому. За фактом злочину порушили кримінальну справу, передає RUpor.

Зараз ви читаєте новину «Сварка чернігівських студенток закінчилася смертю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі