пʼятниця, 18 вересня 2015 21:24

"Шустер live" зняли з ефіру, щоб "знизити напругу в суспільстві"

"Шустер live" зняли з ефіру, щоб "знизити напругу в суспільстві"
Фото: korrespondent.net

Телеканал 1+1 вирішив не показувати у п'ятницю ввечері ток-шоу "Шустер live", щоб знизити градус політичної напруги. Переглянути випуск, гостями якого стали Геннадій Москаль, Олег Ляшко, Семен Семенченко, можна на YouTube-каналі "Савік Шустер студії" та на супутниковому каналі Савіка Шустера 3s.tv.

В прес-службі каналу "1+1" таке рішення "Телекритиці" пояснили ситуацією, яка виникла в країні в останні кілька днів - "суспільство вже вкрай напружене і політизоване, і канал не готовий накаляти його ще більше".

"Ми вважаємо, що за найближчий тиждень політики зможуть заспокоїтися, знизити градус дискусії та в наступну п'ятницю повернуться до обговорення питань корупції та тарифів в ефірі шоу, тим паче, що ця тема не перестане бути актуальною", - повідомили в прес-службі каналу.

Приблизно о 20:30 програма почала транслюватися в прямому ефірі каналу "112 Україна". Тема випуску – "Корупція в Раді: гроші понад усе? Тарифи, які вони обирають: кому по кишені?". 

Зараз ви читаєте новину «"Шустер live" зняли з ефіру, щоб "знизити напругу в суспільстві"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі