середа, 16 жовтня 2024 09:10

Суперенергетичний день: кому сьогодні усміхнеться фортуна

Суперенергетичний день: кому сьогодні усміхнеться фортуна
Чергуйте розумову й фізичну працю. Не засиджуйтеся на одному місці. Фото: pixabay.com

16 жовтня важко буде знайти спільну мову з підлітками. Порозумітися з дітьми допоможе відверта розмова.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цієї середи людям бракуватиме терпіння, - говорить астрологиня. - Беріться за справи, які не потребують тривалого зосередження на дрібницях. Чергуйте розумову й фізичну працю. Не засиджуйтеся на одному місці. Почніть день з інтенсивної зарядки. Дотримуйтеся правил безпеки на дорозі й на виробництві. Через неуважність частіше траплятимуться аварійні ситуації. Пильнуйте під час оформлення важливих паперів. Читайте уважно текст, під яким ставите підпис. Не варто планувати косметичних операцій. Не бажані також експерименти з новою косметикою. Відкладіть на пару днів початок нового курсу лікування. Організм буде більше схильний до алергійних реакцій. Протягом дня частіше турбуватиме головний біль. Це суперенергетичний день. Якщо планували щось розпочинати, саме час братися за справи. Фортуна усміхнеться Дівам, Близнюкам і Козорогам".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гроші йтимуть до кишені. Від великих матеріальних втрат застережуть батьки. Не варто вкладати кошти у нерухомість. Пишатиметеся дітьми та онуками. У виборі професії і місця навчання вони прислухатимуться до ваших порад.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Зустрінете давніх знайомих. Не намагайтеся зблизитися з цією людиною, бо стосунки швидко розчарують. Не втрачайте емоційної рівноваги. Шукайте спосіб відновити сили. Розслабитися допоможе сауна.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Закохаєтеся у людину, яка не відповість взаємністю. Годі сумувати. Осінь подарує незабутню зустріч з надійним партнером.

Рак (22 червня - 22 липня)

Ризикуєте витратити велику суму за речі, які не носитимете. Не плануйте ремонтних робіт. Майстри можуть зіпсувати інтер'єр. Не час шукати роботу. Заробіток не виправдає сподівань.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не переймайтеся, якщо щось не виходить. Сьогодні переробите купу важливих справ, чим здивуєте своє оточення. Настрій буде піднесений. Усе навколо надихатиме до рішучих кроків.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Важко буде зосередитися на роботі. Сплануйте роботу так, аби до вечора завершити розпочаті справи і відмовитися від того, що не працює.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Улюбленці долі: кого середина осені озолотить по-справжньому

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Це час днів народжень і подарунків. Настрій буде піднесеним, бо мрії почнуть здійснюватися. Завоювати чиєсь серце буде складно. Краще поїдьте до батьків і відпочиньте у місцях, де провели дитинство. Це зарядить позитивом.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Приємно потішать сезонні розпродажі. Купуйте за зниженими цінами кондиціонери, газонокосарки і сушки для овочів. Добре продумайте, які таланти бажаєте розвинути. Вдасться знайти хорошого тренера чи репетитора.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Доведеться сидіти на роботі допізна. Кохані ображатимуться, що ви рідко вечеряєте з сім'єю. Відкладіть експерименти з екзотичними стравами і харчовими добавками. Схуднути допоможе велосипед. Частіше вибирайтеся з ним на прогулянку.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Осінь стане щедрою на сюрпризи, тож сміливіше заявляйте про себе. Викиньте зіпсовану кухонну техніку. Цього дня варто купувати нові холодильники, посудомийки та мультиварки.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Сплануйте свої справи на місяць вперед. Таланитиме людям із гарним смаком. Вони купуватимуть вишуканий одяг, робитимуть вдалі зачіски, знайдуть оригінальні рішення під час ремонту.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не женіться за чимось новим. Зупиніться і озирніться навкруг. Зрозумієте, від чого доля застерігає. Прислухайтеся до тих, кого любите. Кохані підкажуть вам правильний шлях.

У жовтні в багатьох відкриється друге дихання. Бажання працювати додасть наснаги заробляти більше. Астрологиня назвала чотири знаки, які заживуть як королі.

Зараз ви читаєте новину «Суперенергетичний день: кому сьогодні усміхнеться фортуна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі