середа, 16 жовтня 2024 12:09

Порошенко везе на фронт FPV-дрони, техніку та РЕБ на мільйон євро
5

Автор: eurosolidarity.org
 

П'ятий президент Петро Порошенко підготував чергову партію техніки та дронів для бойових бригад і батальйонів. Вартість цього конвою - 45 млн гривень.

"За моєю спиною стоять два дуже крутих комплекси шиномонтажу. Хлопці на фронті навіть не мріють про те, що вони можуть дуже швидко перевзути автівки", - говорить Порошенко.

Автор: eurosolidarity.org
 

"1600 FPV-дронів. "Десяток", "вісімок". "Мавіки" денні і нічні. Нічні FPV", - перерахував п'ятий президент.

Автор: eurosolidarity.org
 

"Зараз тут стоїть 257 "Ванільних цукорків" - детекторів дронів. 22 комплекси "Шатро", які закривають наші опорники від ворожих FPVшок", - розповів Порошенко.

Автор: eurosolidarity.org
 

"А ще ми дуже швидко наближаємося до 300-тої машини. Ви бачите, там 293-тя - це маніпулятор, який перевантажує снаряди для нашої артилерійської бригади. А ще комплекс управління для батальйону безпілотних літальних апаратів, який може дуже ефективно працювати в пересувній позиції", - пояснює Порошенко.

Автор: eurosolidarity.org
 

Загалом у військо цього тижня передають 1600 FPV-дронів, два шиномонтажі, два екскаватори для інженерної та штурмової бригад, денні та нічні "Мавіки", 257 "Ванільних цукорків", 22 комплекси окопного РЕБу "Шатро", квадроцикли, вантажівки DAF Lеylаnd з маніпулятором для артилеристів та пункт керування БПЛА, комп'ютерну техніку. "Все, що можемо, - на фронт", - наголосив Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко везе на фронт FPV-дрони, техніку та РЕБ на мільйон євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі