пʼятниця, 25 жовтня 2024 09:10

Стільки грошей вам і не снилося: чиї гаманці наповняться у цю п'ятницю

Стільки грошей вам і не снилося: чиї гаманці наповняться у цю п'ятницю
П'ятниця буде щедрою для Левів, Раків і Козорогів. Фото: pixabay.com

25 жовтня не час купувати машини, велосипеди, спортивний інвентар. Вони не служитимуть довго.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"П'ятниця навряд чи порадує результатами, - говорить астрологиня. - Знижується працездатність. Відмовтеся від бажання надолужити все те, що не вдалося зробити протягом тижня. Завершуйте розпочаті справи. Розраховуйте на себе. Не варто сподіватися на допомогу колег чи знайомих. Кожен буде зосереджений на своїх проблемах. Не розповідайте людям про свої плани. Не хваліться досягненнями. Це може зашкодити вам. Пильнуйте за кермом. Збільшиться кількість аварійних ситуацій на дорогах. Дотримуйтеся правил безпеки під час роботи. Вдалий день для занять вправами на відновлення рухливості кінцівок та хребта. Варто записуватися на йогу та у спортзал. П'ятниця буде щедрою для Левів, Раків і Козорогів. Ваші гаманці наповняться. Боржники повернуть те, що належить вам. Ваша праця буде щедро винагороджена. Стільки грошей вам і не снилося".

Овен (21 березня - 20 квітня)

З'явиться бажання розпочати ремонт чи змінити інтер'єр удома. Саме зараз ви потребуєте внутрішнього оновлення. Грошей на такі забаганки вистачить.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Знаходитиметеся на перехресті. Ваші плани захочуть змінити партнери. Проігноруйте умовляння, щоб потім не шкодувати про це. Дослухайтеся до себе.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Багато хто позаздрить вашій фортуні цього дня. Стримуйте себе, не вибухайте у відповідь на вияви гніву. Грошей буде достатньо. Скористайтеся можливістю допомогти іншим.

Рак (22 червня - 22 липня)

У сім'ях пануватиме гармонія. Плануйте спільний відпочинок, вирушайте разом за покупками. Можуть з'явитися фантомні болі у спині. Добрий період для реабілітації травмованих суглобів.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Вдало пройде перше побачення. Якщо знайшли свою половинку і готові до змін в особистому житті, освідчуйтеся і плануйте весілля.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Заробітки будуть невисокими, але їх вистачатиме. Займіться благодійністю. П'ятниця сприятиме пошуку партнерів. Реєструйтеся на сайтах знайомств, перегляньте оголошення шлюбних агентств.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці три знаки точно стануть успішними: дізнайтеся, чи ваш серед них

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Напруженою буде розмова з родичами. Не афішуйте їм свої наміри, скасуйте знайомство коханих з батьками. Легко наставатиме вагітність і набиратиметься зайва вага. Не їжте перед сном.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Настав час реалізовувати плани і допомагати з цим колегам. З'явиться перспектива заробити солідну суму. Не будьте байдужими до близьких. Їм зараз як ніколи треба допомога.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Вдалий час для розширення бізнесу. Стосунки з коханими покращаться. Підвищується метеозалежність. Може порушитися сон. Не працюйте допізна.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Проблеми відступлять, справи вирішуватимуться на вашу користь. Не шукайте пригод. Постійно хотітиметься їсти. Не варто сідати на дієту і розпочинати голодування.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Стосунки, які зав'яжуться цієї п'ятниці, швидко розпадуться і залишать вас розчарованими. Більше уваги приділяйте друзям. Через уміння правильно скласти бюджет, не будете відчувати потреби у грошах. Фінансова незалежність на вас чекає з листопада.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Спокій і внутрішня злагода пануватиме у вашому домі. До вас ітимуть як до цілителів. Легко вирішуватимете проблеми інших. Не опустіть нагоду покращити своє матеріальне становище.

У жовтні в багатьох відкриється друге дихання. Бажання працювати додасть наснаги заробляти більше. Астрологиня назвала чотири знаки, які заживуть як королі.

Зараз ви читаєте новину «Стільки грошей вам і не снилося: чиї гаманці наповняться у цю п'ятницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі