пʼятниця, 27 серпня 2010 18:15

Столичний фунікулер місяць не працюватиме

Столичний фунікулер місяць не працюватиме

Київський фунікулер не працюватиме з 1 вересня до 1 жовтня 2010 року. Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації в п'ятницю, відповідне розпорядження "Про регламентні та ремонтні роботи на фунікулері" підписав виконуючий обов'язки міського голови Олександр Попов.

Згідно з розпорядженням, протягом місяця Комунальне підприємство "Київпастранс", що обслуговує об'єкт, має виконати на фунікулері планові роботи: обстеження і профілактичний ремонт.

Регламентні та ремонтні роботи на фунікулері виконуються щорічно для забезпечення його подальшої надійної експлуатації, зазначили в прес-службі.

Київський фунікулер був побудований в 1905 році і з'єднав найкоротшим шляхом два великі райони міста: Верхнє Місто і Поділ. Його довжина 222 м, різниця висот між станціями складає 75 м, обслуговується 2 пасажирськими вагонами місткістю 100 осіб (включаючи 30 сидячих). Щорічно фунікулер перевозить до 3 млн пасажирів, при цьому його максимальна провізна здатність складає 4 тис пасажирів на годину.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Столичний фунікулер місяць не працюватиме». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі