вівторок, 24 листопада 2009 14:57

Столичні школярі не будуть вчитися по суботах

Столичні школярі не будуть вчитися по суботах

Учні столичних шкіл не будуть відпрацьовувати матеріал навчальної програми по суботах і на додаткових уроках.

Про це заявив заступник мера Києва Віталій Журавський, якого процитували у прес-службі держадміністрації.

До того ж чиновник наголосив, що надолужувати пропущене під час карантину навчальні заклади будуть за рахунок збільшення інтенсивності викладу матеріалу.

В. Журавський зазначив, що для того, щоб відновити заняття, дітям не треба приносити до школи або дитячих садків довідки. "Ніхто в школах і дитсадках не вимагатиме від дітей довідок про стан здоров"я. Майже у кожному навчальному закладі працює медсестра, яка першого ж дня поновлення занять огляне кожну дитину. До речі, медичні кабінети усіх закладів забезпечені всім необхідним для лікування грипу та ГРВІ", - уточнив він.

За словами чиновника, міська влада вживатиме усіх заходів щодо запобігання другій хвилі захворювань у столиці: "У школах кожні 2-3 години проводитиметься вологе прибирання, приміщення будуть регулярно провітрювати. Крім того, медичні працівники постійно стежитимуть за станом здоров"я учнів. Якщо хтось із дітей раптом відчує себе погано, про це негайно повідомлять батькам, а дитину за їхньою згодою, відправлять до лікаря".

Нагадаємо, раніше Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила, що студенти не відпрацьовуватимуть по суботах дні, пропущені у період карантину.

У Києві заняття у всіх навчальних закладах і роботу дитячих садків буде відновлено в середу, 25 листопада.

За матеріалом ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Столичні школярі не будуть вчитися по суботах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі