середа, 10 червня 2009 10:24

Столичні перевізники вимагають відставки Черновецького

Столичні перевізники вимагають відставки Черновецького

Пасажирські перевізники пікетують Кабінет міністрів з вимогою відставки Леоніда Черновецького з посади мера Києва.

По вул. Грушевського у напрямку Європейської площі стоять 13 маршрутних таксі, на яких розміщені плакати з написами: "Підприємці столиці - за відставку мера!", "Народні обранці! Не зрадьте довіру киян!". Разом із тим підприємці поки ще не оголосили свої вимоги.

Крім того, Будинок уряду також пікетують інвестори будівництва житлового будинку у Деснянському районі, а також кримські татари.

Нагадаємо, Конституційний суд продовжив термін повноважень мера Києва Леоніда Черновецького до 2012 року. Згідно з рішенням КС, депутати міськради та мер мають працювати до 2013 і 2012 років відповідно.

Керівник Конституційного суду відзначив, що, аналізуючи положення Конституції та інших законодавчих актів, судді дійшли висновку, що законодавством не розрізняються терміни повноважень депутатів місцевих рад та сільських і селищних голів залежно від того, обрані вони на чергових чи позачергових виборах.

Нагадаємо, столичний мер Леонід Черновецький і Київрада були переобрані у травні минулого року.

За матеріалом УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Столичні перевізники вимагають відставки Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі