неділя, 03 серпня 2008 19:18

Столичне житло продовжує дорожчати - експерт

Для падіння цін на житлову нерухомість в Києві немає ніяких передумов, упевнений член президії Будівельної палати, почесний президент компанії "Познякижилбуд", народний депутат Нвер Мхитарян.

"Я просто не бачу реальних підстав знижувати ціни. Влітку завжди зменшується кількість покупців, воно наростає восени і досягає піку перед новим роком", - відзначив Н.Мхитарян.

За словами народного депутата, не дивлячись на всі прогнози з приводу прийдешнього обвалу цін на нерухомість, ситуація принципово не змінилася: незадоволений попит на житло тільки серед жителів Києва, не рахуючи приїжджих з регіонів, складає близько 5-7 млн. кв. метрів.

"Це потребує за нинішніх темпів введення житла в експлуатацію - всього по столиці трохи більше мільйона метрів на рік - як мінімум семи-восьми років, щоб задовольнити тільки мінімальні потреби", - підкреслив Н.Мхитарян.

Народний депутат також виразив упевненість, що в центральних районах Києва ціни не впадуть, оскільки для цього немає ніяких передумов.

"Навпаки - ціни продовжать підніматися. Вартість будматеріалів росте, долар впав, енергоносії дорожчають, споживчий кошик постійно росте в ціні, а значить, ми повинні відповідно піднімати зарплати робочим і співробітникам. Тобто немає ніяких передумов для зміни ситуації", - заявив почесний президент "Познякижилбуда", повідомляє Ліга

Зараз ви читаєте новину «Столичне житло продовжує дорожчати - експерт ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі