четвер, 22 березня 2007 18:35

Станцію столичного метро "Червоний хутір" запустять до кінця року

Нову станцію метро "Червоний хутір" введуть в дію до кінця поточного року, а електродепо "Харківське" Сирецько-Печерської лінії метрополітену введуть в експлуатацію до дня незалежності в 2007 році. Про це заявив мер Києва Леонід Черновецкий.

Мер підкреслив, що електродепо "Харківське" є унікальним за своїми технічними характеристикам. Його експлуатація збільшить кількість пасажирів, що перевозяться, на 120 тис. чоловік на добу. Крім того, електродепо створить 1600 нових робочих місць.

За словами Черновецкого, будівництво станції метро "Червоних хутір", а також електродепо "Харківське" продовжить Сирецько-Печерську лінію метро до Дарницького залізничного вокзалу і в перспективі - до Ленінградської площі, а також до станції метро "Лівобережна".

Мер Києва також сказав, що вважає на даний момент основним завданням Київської міськадміністрації будівництво лінії метро на житлмасив Троєщина, яка коштуватиме місту 3,5 млрд грн, передає Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Станцію столичного метро "Червоний хутір" запустять до кінця року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі