середа, 21 серпня 2019 14:09

Стало відомо, хто виконає гімн України на параді у Києві - відео репетиції

Стало відомо, хто виконає гімн України на параді у Києві - відео репетиції
Тіна Кароль виконає гімн України на параді Фото: https://www.facebook.com

Співачка Тіна Кароль виконає частину гімну України під час "Ходи гідності" у День Незалежності 24-го серпня.

Про це повідомив pr-менеджер артистки Павло Орлов. У Facebook він також виклав відео, на якому Кароль репетирує у себе вдома.

"Тіна Кароль репетирує гімн України, який виконає 24 серпня під час Ходи Гідності до Дня незалежності", - підписав він відео.

Сама ж артистка стверджує, що буде надзвичайно щасливою перебувати в цей момент поряд із президентом України Володимиром Зеленським.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ініціативу Зеленського розгромили: Може, Артур Пірожков очолить Ходу гідності?

Окрім Тіни Кароль співатимуть оперні виконавиці Анжеліна Швачка (лауреат премії ім. Тараса Шевченка) та Оксана Крамарова (лауреат міжнародного конкурсу Пласідо Домінго), які вийдуть у сукнях від української дизайнерки Віти Кін.

Вишиванки бренду Vita Kin вперше були представлені на тижні моди в Парижі у 2015 році та викликали великий попит серед зірок Голлівуду та світу моди. Роботи Віти Кін з'являлись на сторінках французького Vogue та Harper's Bazaar. В тому ж році The Wall Street Journal назвав вишиванки від Vita Kin найпопулярнішими літніми сукнями 2015 року.

Раніше стало відомо, що парад на День незалежності режисуватиме Алан Бадоєв.
Указ про святкування 28-ї річниці незалежності без військового параду Володимир Зеленський підписав 15 липня.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, хто виконає гімн України на параді у Києві - відео репетиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі