вівторок, 04 грудня 2007 09:56

Спостерігачів із РФ не запросять на вибори президента Грузії

Російських спостерігачів не запрошуватимуть на дострокові вибори президента Грузії. Про це повідомив голова комітету з оборони і безпеки парламенту Грузії Гіві Таргамадзе.

Таргамадзе також підкреслив, що "вони (Росія) відмовили спостерігачам БДІПЛ (Бюро з демократичних інститутів і прав людини) ОБСЄ і практично провели свої вибори силами служби безпеки".

Дострокові вибори президента Грузії відбудуться 5 січня 2008 р. Цього тижня в країну прибудуть з довгостроковою і короткостроковою місією спостерігачі ОБСЄ. Ця організація також відряджає в країну групу медіамоніторингу.

Одночасно з виборами президента країни в Грузії 5 січня 2008 р. відбудеться плебісцит, в ході якого населення країни повинно дати відповіді на два питання: про дату проведення парламентських виборів (з 1 жовтня по 31 грудня 2008 р., на чому наполягають власті, або весною 2008 р., як наполягає опозиція) і про ставлення до вступу країни в НАТО, повідомляє РБК.

Зараз ви читаєте новину «Спостерігачів із РФ не запросять на вибори президента Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі