четвер, 03 липня 2008 16:31

Співачку Кайлі Міноуг нагородили Орденом Британської Імперії

Відому австралійську співачку Кайлі Міноуг нагородили Орденом Британської Імперії, повідомляє NEWSru.ua.

В кінці 2007 року Міноуг увійшла до традиційного новорічного списку лауреатів державних нагород, що вручаються від імені королеви Великої Британії. Співачка, яка подолала важку хворобу і знов із тріумфом повернулася на сцену, була нагороджена за "служіння музичному мистецтву".

Орден Британської Імперії на урочистій церемонії в Букінгемському палаці Міноуг отримала з рук спадкоємця британського престолу - принца Уельського Чарльза. Для участі в церемонії співачка обрала білу сукню з різнокольоровими блискучими зірками.

"Для мене нагородження Орденом Британської Імперії від імені Її Величності стало як честю, так і здивуванням. Мені дуже приємно, що моя діяльність відзначена у такий спосіб у країні, що стала моєю другою домівкою", - зізналася зірка світової поп-музики.

Міноуг, яка нещодавно відзначила своє 40-річчя, зараз проводить європейське турне Kyliex2008 на підтримку свого нового альбому.

Зараз ви читаєте новину «Співачку Кайлі Міноуг нагородили Орденом Британської Імперії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі