субота, 12 березня 2022 12:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Спіймали двох підлітків, які працювали на окупантів

Спіймали двох підлітків, які працювали на окупантів
facebook

По Дніпропетровській області поліцейські продовжують виявляти ворожих диверсантів та інформаторів рф, які збирають та передають дані країні-агресору.

До такої інформації належать фото, відео й відомості про військові частини, українських військових, заводи, органи місцевої влади, мости, об'єкти критичної інфраструктури та інше. Також Вчора, 11 березня у Кривому Розі поліцейські затримали трьох підозрілих громадян. У них вилучили банківські карти рф, передає поліція Дніпропетровської області.

У Павлограді виявлено двох неповнолітніх, які збирали інформацію про один із місцевих заводів. Загалом, за останню добу виявлено 8 підозрілих осіб, яких доставлено до відділів поліції та СБУ для проведення подальших слідчих дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ціна тварюки в базарний день - 40 тис. грн" - Венедіктова розказала про зрадника з Харкова

Також поліцейські спільно зі Збройними силами України та територіальною обороною продовжують нести службу на блокпостах. Для недопущення порушень правоохоронці перевіряють документи та оглядають транспортні засоби.

Ми вдячні всім громадянам, які оперативно повідомляють на лінію 102 про підозрілих осіб. Поліція реагує та перевіряє кожне повідомлення.

В оточенні голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова може бути шпигун, який наводив ракету на Харків.

"Я також не виключаю, що в оточенні губернатора Синєгубова є шпигун, який наводив ракету. Ви пам'ятаєте, що о 8-й ранку був вибух Харківської обласної адміністрації. Так ось - нарада мала відбутися через 15 хвилин. І там могло б накрити всіх керівників, військових і поліцейських, і прикордонників та інших", - радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Зараз ви читаєте новину «Спіймали двох підлітків, які працювали на окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі