неділя, 15 квітня 2018 06:10

Складено список доріг, на яких буде ускладнений рух через поминальні дні

Складено список доріг, на яких буде ускладнений рух через поминальні дні
В Україні розпочинаються поминальні дні. Фото: Politeka

З 15 квітня на кладовищах Києва розпочнуться поминальні дні. Рух на деяких дорогах буде утруднено.

Через великий потік людей, які поїдуть поминати близьких на кладовища, можуть утворитися затори на під'їзді до місць поховання. Складено список вулиць, де 15 квітня може бути ускладнено рух, повідомляє Інформатор.

ВІЙСЬКОВИЙ І ЛУК'ЯНІВСЬКИЙ ЦВИНТАР У ШЕВЧЕНКІВСЬКОМУ РАЙОНІ

Ускладнити проїзд можуть ремонтні роботи на вулиці Олени Теліги на перетині з вулицею Дорогожицька. Є ймовірність, що пробка затягнеться до вулиці Ольжича в сторону метро Почайна (колишня Петрівка). Також тягучка може утворитися від Почайни до Шулявської в обох напрямках.

БАЙКОВЕ КЛАДОВИЩЕ У ГОЛОСІЇВСЬКОМУ РАЙОНІ

Одне з найстаріших і найбільш престижних кладовищ в місті. З досвіду минулих років вже зрозуміло, що до об'їзду прилеглі до кладовища вулиці - Байкову, Миколи Грінченка та Володимира Брожки. Також можуть бути корки по вулиці Солом'янська (від перетину з вулицею Миколи Амосова до лінійної).

ЛІСОВЕ КЛАДОВИЩЕ У ДЕСНЯНСЬКОМУ РАЙОНІ

Найбільш проблемною буде вулиця Крайня, яка веде до воріт кладовища. Також є можливість ускладненого руху по вулиці Космонавта Волкова і Братиславської.

Також в поминальний день 15 квітня заборонено паркування на вулиці Електротехнічній та заїзд на вулицю Крайню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як проводили поминальні дні на цвинтарях Луганщини у 1990-2000-х – добірка фото

Поминальні дні в Києві пройдуть з 15 по 18 квітня і 9 травня. У ці дати до кладовищ курсуватиме громадський транспорт. За розпорядженням чиновників, з 15 по 18 квітня запустять додаткові маршрути.

Зараз ви читаєте новину «Складено список доріг, на яких буде ускладнений рух через поминальні дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі