вівторок, 16 вересня 2008 09:44

Шоптенко навчає Вінницьку танцювати (ФОТО)

Не так багато часу залишилося до запуску нового шоу каналу "1+1" "Танцюю для тебе" - буквально через декілька днів воно вже вийде на екрани. Разом з ще вісьма парами брати участь в телемарафоні буде й Олена Вінницька. Тільки суть проекту полягає якраз не в зоряних учасниках, а в їхніх "рядових" партнерах. Саме ці люди виконуватимуть свою мрію та розповідатимуть всій Україні драматичні історії своїх близьких людей. Вінницька довго вагалася, перш ніж дала свою згоду на участь в проекті.

- Танці займатимуть практично весь час, - пояснила свій сумнів Олена. Але, подумавши гарненько, співачка все ж таки зважилася на це заради благородної мети проекту.

Зі своїм тренером і тезкою ОленоюШоптенко, Вінницька спрацювалася досить швидко - обидві цінують свій час і викладаються на репетиціях на повну. Днями під час відкритої репетиції раптом чомусь не стало світла, але щоб не втрачати дорогоцінні години, електрика чекати не стали, й обійшлися десятком батарей для магнітофона, повідомляє e-motion.
Зараз ви читаєте новину «Шоптенко навчає Вінницьку танцювати (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі