четвер, 19 грудня 2019 22:33

Повідомили про підозру екс-заступниці голови Міграційної служби

Повідомили про підозру екс-заступниці голови Міграційної служби
Пімаховій повідомили про підозру. Фото: Главком

НАБУ повідомило про підозру в отриманні хабара колишній першій заступниці голови Державної міграційної служби Діні Пімаховій.

У червні 2017 року вона запропонувала організувати оформлення посвідки на проживання в Україні громадянину В'єтнаму на рік з можливістю продовження строку до трьох років, повідомляє НАБУ.

За версією слідства, вона вимагала та отримала хабар в розмірі $1800.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У НАБУ назвали причину обшуків у Пімахової

Слідство встановило, що у серпні того ж року вона запропонувала організувати придбання громадянином Ірану громадянства України за нібито територіальним походженням. Воно мало підтверджуватися завідомо неправдивими офіційними документами. Це б дозволило іноземному громадянину отримали паспорт громадянина України та паспорт для виїзду за кордон. За забезпечення процесу оформлення та видачі документів чиновниця просила $30 тис.

У НАБУ повідомили, що розслідування ведеться з листопада 2017 року.

Колишній заступниці голови Державної міграційної служби Діні Пімаховій повідомили про підозру в отриманні неправомірної вигоди за незаконне оформлення росіянину документів для отримання громадянства України.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили про підозру екс-заступниці голови Міграційної служби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі