понеділок, 30 липня 2007 09:56

Солістові групи Kiss уколом зупинили серце

Тахікардія змусила соліста і гітариста групи Kiss Пола Стенлі перервати свій концерт у Каліфорнії.

"Моє серце раптом стало битися із швидкістю 190 ударів на хвилину і вище, і це продовжувалося більше години", - пояснив співак.

Лише після того, як медики зупинили і запустили серце музиканта знову за допомогою уколу, воно стало битися в нормальному ритмі. Лікарі порекомендували Стенлі поки утриматися від концертної діяльності.

Поки 55-річний Стенлі був в лікарні, решта музикантів групи - Жені Симмонс, Ерік Сінгер і Томмі Тайер продовжували концерт у казино Soboba. За їх словами, у п"ятницю увечері їм вперше довелося грати рок утрьох.

Група Kiss, утворена в 1972 році, відома своєю пристрастю до косметики і епатажною поведінкою на сцені, включаючи демонстрацію язика. За свою діяльність музиканти групи нагороджені двадцятьма двома золотими дисками, а загальні продажі їх альбомів склали 19 мільйонів екземплярів тільки у США.

Світові продажі групи перевищують 80 мільйонів копій, а пісні Rock and Roll All Nite і Crazy Nights стали справжніми хітами, повідомляє Reuters.

Зараз ви читаєте новину «Солістові групи Kiss уколом зупинили серце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі