субота, 12 квітня 2014 10:16

Сьогодні українці утворять величезний живий "ланцюг єдності"

Сьогодні українці утворять величезний живий "ланцюг єдності"

Сьогодні о 12:00 кияни підтримають всеукраїнську акцію "Єднання - заради миру!", і візьмуться за руки, щоб з'єднати країну. Таким чином українці утворюють живий ланцюг з більш ніж 3 мільйонів людей у всіх областях України, пише "Сегодня".

За задумом, формуватиметься ланцюг у двох напрямках: зі Заходу на Схід і з Півночі на Південь України.

Організатори акції створили сайт, на якому кожен охочий зможе вибрати ділянку на карті і "забронювати" місце, на якому він стоятиме. У Києві живий ланцюг з'єднається в районі станції метро "Видубичі", звідки буде чотири розгалуження: на Схід, Захід і Північ - по лініях метро, а на Південь - по Столичному шосе.

О 12:00 всі учасники мають прибути на свої позиції і вже за дві години розтягнутися і взятися за руки, сформувавши живий ланцюг. Офіційна частина акції закінчиться до 15:00. "Беріть з собою гарний настрій, чай, бутерброди, національну символіку і зелений колір - колір миру", - кажуть активісти.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні українці утворять величезний живий "ланцюг єдності"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі