четвер, 06 березня 2008 09:32

Соціологи вивели новий образ ідеальної дружини

Ідеальна дружина - та, яка смачно готує, але при цьому вміє сперечатися із чоловіком, - про це свідчать результати соцопитування, проведеного фахівцями Великої Британії.

Дослідники з"ясували, що якщо в післявоєнні роки зразком була поступлива й покірна дружина, то сучасні чоловіки поважають жінок, які здатні з ними не погодитися - на думку 59%, для відносин це важливо.

Дві третини респондентів чоловічої статі стверджують, що цінують жінок, знайомих з математикою - 69% хотіли б, щоб дружина займалася сімейним бюджетом.

Опитування, проведене соціологічною компанією ІCM серед 2309 чоловіків і жінок, виявило також, що уявлення жінок про очікування партнерів серйозно відрізняються від реальних побажань чоловіків.

Наприклад, 72% жінок вважають, що чоловіки ненавидять, коли їх тягають по магазинах, але 63% чоловіків заявили, що ставляться до цього байдуже. 65% дам вважають, що кавалери прагнуть перекласти всю хатню роботу на дружину, але майже 75% чоловіків стверджують, що обов"язки потрібно ділити нарівно.

Опитування також показало, що деякі речі з роками не змінюються - більше половини чоловіків хочуть мати можливість "пиячити із друзями", прийти додому пізно вночі й щоб при цьому дружина не обурювалася, повідомляє Взгляд.

Зараз ви читаєте новину «Соціологи вивели новий образ ідеальної дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі