субота, 30 березня 2013 01:50

Собчак посміялася над Медведєвим

Собчак посміялася над Медведєвим
Фото: biographera.net

Російські знаменитості в Інтернеті активно обговорюють заяву прес-секретаря Дмитра Медведєва Наталії Тімакової про те, що прем'єр-міністр країни вимагає до себе більш поважного ставлення.

У своєму інтерв'ю радіо "Голос Росії" Тімакова розповіла, що вважає неповажне і хамське ставлення до Медведєва в Інтернеті неприпустимим. Як виявилося, незважаючи на всю свою демократичність і прагнення до спілкування з народом, прем'єр-міністра дуже засмучує фамільярне і панібратське відношення, наприклад звернення "Дімон". Медведєв вважає це показником низької культури росіян та користувачів рунету зокрема.

На заяву Тімакової оперативно відреагували російські зірки і вже встигли обговорити його в "Твіттері". Телеведуча і колишня зірка реаліті-шоу "Дом-2" Альона Водонаєва залишила в своєму мікроблозі лаконічну запис "Дімон".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заборгованість "Аеросвіту" по заробітній платі складає понад 84 млн грн

Але гостріше всіх з цього приводу пожартувала Ксенія Собак, головна опозиціонерка країни. У своєму "Твіттері" світська левиця написала:

"Тато, тато, мене в школі старшокласники дражнять!"

При цьому Собчак ще й створила тег "Дімон", який тут же підхопили і розповсюдили користувачі "Твіттера". Ініціативу Собчак підтримали багато користувачів, звинувативши Медведєва у відсутності самоіронії і почуття гумору.

Зараз ви читаєте новину «Собчак посміялася над Медведєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі