пʼятниця, 07 січня 2022 04:37

Що українці найбільше дивилися у новорічну ніч: телерейтинг

Лідером новорічної ночі за переглядами став телеканал "1+1".

Його святкові ефіри також найбільше дивилися 31 грудня 2021 року та 1 січня 2022-го, повідомляє "Детектор медіа".

"У праймі новорічної ночі 18,4% людей віком 18-54 роки в містах із населенням 50 тисяч+ обирали "плюси". Цей показник удвічі вищий за середній каналу у грудні 2021 року", - йдеться у повідомленні.

Святковий ефір також став вдалим для телеканалу "Україна", який посів другу сходинку у топі новорічної ночі. Третє місце посів ICTV. У маленьких містах усі канали з топ-6 дивились дещо гірше. Втім "1+1" з часткою 16,1% там також випереджає інших.

Автор: detector.media
  Канали, які українці дивилися найбільше в новорічну ніч
Канали, які українці дивилися найбільше в новорічну ніч

Найпопулярнішою трансляцією стало привітання президента Володимира Зеленського. Окрім привітання українці дивились "Вечірній квартал", "Новорічну Маску" та "Дізель шоу". У ТОП-10 найпопулярніших програм потрапила також радянська "Діамантова рука" від "Інтера".

У перший день нового року "1+1" отримав високі показники за рахунок показу "Скаженого весілля". Також дивилися "Вечірній квартал". Високі показники у серіалу "Спіймати Кайдаша", який показував "СТБ". ICTV зробив ставку на "Гобіта", а "Новий канал" — на "Гаррі Поттера" та "Фантастичних звірів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Склали новорічний рейтинг найкращих ялинок України

Новорічне привітання президента було довшим за попереднє й тривало 21 хв. У ньому Зеленський заявив, що олігархів налякали.

Зараз ви читаєте новину «Що українці найбільше дивилися у новорічну ніч: телерейтинг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі