неділя, 13 травня 2007 18:34

Службу принця Гарі в Іраку перетворять на реаліті-шоу

Британське міністерство оборони дозволить спеціальній знімальній групі супроводжувати 22-річного британського принця Гарі під час його служби в Іраку. Всі відзняті матеріали транслюватимуться по телебаченню та інтернету. Це своєрідна спроба протидіяти пропаганді терористичних організацій.

Таким чином Великобританія збирається відповісти на пропагандистські відеоролики іракських бойовиків, які зазвичай знімають заручників або уламки підбитих бойових машин супротивника.

Зміст фільму піддаватиметься цензурі, для того, щоб екстремістські угрупування в Іраку не могли отримувати інформацію про місцезнаходження Гарі. Нагадаємо, що одне з цих угрупувань вже виступило із погрозою викрасти королівського спадкоємця.

Англіканський єпископ Девід Стенкліфф різко критикує плани Міноборони країни відправити Гарі до Іраку. За його словами, принця хочуть використати як "політичного пішака", що ж до королівської сім"ї, то, на думку видного клерикала, їй слід взагалі триматися в стороні від дебатів про іракську війну, повідомляє Daily Mail.

Зараз ви читаєте новину «Службу принця Гарі в Іраку перетворять на реаліті-шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі