понеділок, 08 жовтня 2007 12:06

Слідство в справі Політковської заявляє про розкриття вбивства

Слідство в справі Політковської заявляє про розкриття вбивства
Справа про вбивство журналістки "Нової газети" Анни Політковської розкрита, затримані виконавці злочину, слідству відомо, хто кілер, а також є припущення щодо замовника цього злочину, повідомив в інтерв"ю старший слідчий у найбільш важливих справах Слідчого комітету при прокуратурі Росії Петрос Гарібян. За його словами, у справі про вбивство Політковської  на сьогодні звинувачення пред"явлені 11 фігурантам, заарештовані 10. "Але список поки що не закритий", - додав слідчий, передає Газета.Ru.

"Кілерові ми поки не пред"явили звинувачення, але знаємо хто він, - підкреслив Гарібян. - Є гарні намітки: ми зараз цілеспрямовано працюємо по посередниках і організаторах. Що ж до замовників, то у нас є цікаві припущення - так скажемо. І не скажемо поки що нічого більше", - сказав Гарібян.

Відповідаючи на питання, чи можна говорити про те, що заарештовані підозрювані – безпосередні організатори і виконавці вбивства, слідчий сказав: "Що стосується виконавців - так. Якщо ви під організаторами розумієте тих, хто координував діяльність виконавців, поєднував між собою різні ланки злочинного ланцюжка, - теж так".  

Зараз ви читаєте новину «Слідство в справі Політковської заявляє про розкриття вбивства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі