четвер, 14 червня 2007 11:25

Скінхед, що зізнався в убивстві 37 неросіян, відмовився від свідчень

Головний підозрюваний у серії вбивств на ґрунті національної ненависті, 17-річний Артур Рино, що раніше добровільно зізнався в 37 нападах на вихідців із Азії і з Північного Кавказу, раптом відмовився від своїх свідчень.

Проте слідство встигло встановити причетність неповнолітнього борця "за чистоту раси" до 22 злочинів, у результаті яких удалося вижити тільки одній людині. Крім того, перш ніж відмовитися від свідчень, Рино повідомив міліціонерів, що знайомий із іншими відомими столичними націоналістами - Сергієм Климуком і Миколою Корольовим, затриманими за звинуваченням у організації вибуху на Черкізовському ринку в серпні минулого року. В даний момент слідчі займаються перевіркою цієї інформації.

У зв"язку з відмовою скінхеда від своїх свідчень розслідування справи, швидше за все, сильно сповільниться, оскільки шукати докази й інших співучасників нападів слідчим доведеться тільки своїми силами, повідомляє NEWSru.

 

Зараз ви читаєте новину «Скінхед, що зізнався в убивстві 37 неросіян, відмовився від свідчень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі