понеділок, 04 вересня 2017 19:30

"Скільки ми вас годувати можемо?" - в столиці стався скандал з вдовою бійця АТО

"Скільки ми вас годувати можемо?" - в столиці стався скандал з вдовою бійця АТО
У Києві в маршрутному таксі №478 на Троєщині водій вигнав з транспорту вдову воїна АТО Світлану Василенко. Фото: Обозеватель

У Києві в маршрутному таксі №478 на Троєщині водій вигнав з транспорту вдову воїна АТО Світлану Василенко.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила Юлія Власюк.

"2 вересня сіла в 478 маршрутку (кут Ватутіна і Драйзера). Пред'явила посвідчення "Дружина загиблого офіцера" і друге "Член сім'ї загиблого". На що цей водій з криком, ганьбою і триповерховими матами вигнав мене геть", - зазначила вдова бійця.

За її словами, чоловік щей їй нахамив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Валіть на свою Франківщину" - скандал в АТО

"Так, крім цього, ще мені цей водій сказав:" Скільки ми вас годувати можемо? Такі, як ти, заходять, і гаманці у людей пропадають". А після цього вигнав мене з триповерховим матом", - додала жінка.

Відзначимо, в мережі бурхливо сприйняли скандал в маршрутці. Крім того, в коментарях до посту користувачі повідомили, що на скандал відреагував перевізник, який приніс вибачення Світлані Власенко, а також звільнив водія.

Головний бухгалтер автовокзалу в Каневі Черкаської області накинулася з образами й погрозами на матір загиблого бійця АТО, луганчанина Руслана Конюши. "На таких, як ви, треба скинути бомбу", - сказала бухгалтер.

Зараз ви читаєте новину «"Скільки ми вас годувати можемо?" - в столиці стався скандал з вдовою бійця АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі