середа, 15 березня 2023 14:50

Синоптикиня розповіла, де завтра похолодає до +3°С

Синоптикиня розповіла, де завтра похолодає до +3°С
У Києві 16 березня прогнозують похолодання. Фото: pixabay.com

16 березня в Україні очікується мінлива погода.

Західне похолодання пошириться східніше, тож у багатьох областях стане значно свіжіше, написала у Facebook синоптикиня Наталка Діденко.

"Отже, середина березня є! Значно більше вже сонця, тепла, світлових годин. Ми позбулися, на щастя, темряви і хаотичних бігань по вулицях у пошуках інтернету та зв'язку, ліфт працює, електроплита варить, а опалення часом навіть і забагато гріє", – ідеться у повідомленні.

У західних, північних та більшості центральних областей завтра протягом дня передбачається лише +3...8°С. На сході України, у південній частині, місцями у центрі ще тепліше, +8...14°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частину країни накриють опади: де похолодає найбільше

Діяльність атмосферних фронтів зумовить вологу погоду в усій Україні. Очікуються невеликі дощі, можливо з мокрим снігом, залежно від температури повітря. Або просто щільна хмарність. Опади будуть не тривалі, з перервами та проясненнями.

У Києві 16 березня прогнозують похолодання. Максимальна температура повітря становитиме +5...6°С. Місцями дощитиме, ввечері ймовірний мокрий сніг.

Надалі похолодання із заходу посунеться східніше, проте з кінця тижня та початку наступного знову потепліє. У суботу-неділю погода знову буде суха, а в більшості областей – ще й сонячна.

Зараз ви читаєте новину «Синоптикиня розповіла, де завтра похолодає до +3°С». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі