четвер, 02 січня 2020 07:51

Синоптики повідомили прогноз погоди до Різдва

Синоптики повідомили прогноз погоди до Різдва
3-4 січня буде хмарніо з проясненнями. Без опадів Фото: Апостроф

На 2-6 січня в Україні очікують невеликий мороз, місцями мокрий сніг і ожеледиця.

2 січня очікують на хмарність з проясненнями, повідомляють в Укргідрометцентрі.

3-4 січня буде хмарніо з проясненнями. Без опадів. Лише вдень 4 січня у західних та північних областях місцями невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах західної та східної частини подекуди ожеледиця.

Вітер буде західний та південно-західний, 5-10 м/с, вдень 4 січня у західних областях місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 1-6°, у Карпатах 7-12° морозу; вдень в Україні 0-5° тепла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де засніжить у перший день 2020 року

5 січня - невеликий мокрий сніг та дощ; температура протягом доби від 1° морозу до 4° тепла. 6 січня - невеликий сніг, в західних областях без істотних опадів; температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла. Вночі в західних, північних та центральних областях 1-6° морозу.

У січні відбудеться приплив теплого повітря з Середземного моря. Буде тепла погода і більше дощу, ніж снігу. Місцями температура підніметься до +10 градусів. Теплі періоди можуть змінитися напливами холодних повітряних мас і двозначними морозами.

Зараз ви читаєте новину «Синоптики повідомили прогноз погоди до Різдва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі