четвер, 21 березня 2024 18:03

Синоптики оновили прогноз на п'ятницю

Синоптики оновили прогноз на п'ятницю
В Україні в п'ятницю очікується тепло до +12°С. Фото: pixabay.com

22 березня в Україні опадів не очікується.

Лише на крайньому заході країни та в Криму місцями пройде невеликий дощ, повідомили в Українському гідрометцентрі.

"У західних, Вінницькій, Черкаській, місцями Одеській та північних областях завтра вранці фіксуватимуть туман", - сказано в повідомленні.

Вітер північно-східний (у західних та північних областях - південно-західний), 5-10 м/с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весна прийшла. Синоптикиня дала прогноз до кінця тижня

Температура у ніч на п'ятницю становитиме від +2°С до -3°С. Завтра вдень прогнозують +7...12°С. На високогір'ї Карпат вночі буде -3...8°С, а вдень у межах +2...7°С.

На Київщині завтра без опадів, уранці місцями туман. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі коливатиметься від +2°С до -3°С, вдень буде +7...12°С. У Києві очікується 0...+2°С вночі, а вдень - близько +10°С.

Всесвітня метеорологічна організація ООН оголосила червоний рівень небезпеки.

У 2023 році середня температура досягла найвищого рівня за 174 роки ведення записів із відчутним відривом. Температура океану також виявилася найвищою за останні 65 років. Понад 90% морів зазнавали спеки протягом року, що завдало шкоди продовольчим системам, йдеться у щорічному звіті Всесвітньої метеорологічної організації (ВМО) під назвою "Стан глобального клімату".

Зараз ви читаєте новину «Синоптики оновили прогноз на п'ятницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі