пʼятниця, 16 січня 2009 11:24

Синоптики обіцяють українцям на вихідні мокрий сніг і ожеледь

Вихідними синоптики прогнозують в Україні досить складні погодні умови. На всій території держави пройдуть опади у вигляді снігу, мокрого снігу, а також у Криму очікуються пориви вітру до 15-20 м/с. На дорогах ожеледь. Середньодобова температура складе від 8 до 3 морозу вночі і -6/-1 градуси вдень.

У Києві завтра -6/-1 градус вночі, -6/-1 вдень, очікується мокрий сніг. У неділю синоптики прогнозують сніжну погоду. Вночі -8/-3, вдень -6/-1 градус. У понеділок змінна хмарність, місцями сніг. Вночі -10/-5, вдень - від -6 до -1 градуси. У Київській області завтра синоптики обіцяють мокрий сніг. Температура вночі близько -6/-1 градус, вдень -6/-1 градус. Вітер північно-західний, південний,7м/с. На дорогах ожеледь.

На сході у суботу -3 - 2 вночі, вдень від -3 до 2 градусів. Пройде мокрий сніг. Налипання мокрого снігу. У неділю вночі -7/-2 градуси, денна температура -5 - 0 градусів. Також очікуються опади у вигляді снігу. У понеділок синоптики прогнозують змінну хмарність, невеликий сніг. Температура -10/-5 градусів вночі, -5 - 0 вдень. Вітер північно-східний, північно-західний, 7м/с. Ожеледь.

На заході країни завтра вночі -7/-2 градуси, вдень -7/-2 градуси. Синоптики прогнозують сніжну погоду. У неділю також пройде сніг. Температура повітря вночі близько -13/-8 градусів, вдень -6/-1 градус. У понеділок вночі градусники покажуть -8/-3, вдень 5 - 0 градусів, змінна хмарність, можливий сніг. Вітер північно-східний, північно-західний, 7м/с. Ожеледь.

У південних регіонах 17 січня -3 - 2 вночі, 0 - 5 градусів тепла вдень, очікується мокрий сніг. У неділю вночі -7/-2 градуси, вдень 5 - 0, пройде сніг. У понеділок синоптики прогнозують сніг з дощем. Вночі -5 - 0 градусів, вдень 3-8 градусів тепла. Вітер північно-східний, північно-західний,7м/с. Пориви до 15-20 м/с. Місцями ожеледь.

У центральних регіонах найближчої ночі -6/-1 градус, вдень -6/-1 градус. Синоптики прогнозують сніг, мокрий сніг. У неділю також опади у вигляді снігу. Вночі -8/-3 градуси, денна температура -6/-1 градус. У понеділок вночі термометри покажуть близько -10/-5 градусів, вдень -5 - 0 градусів, невеликий сніг. Вітер північно-східний, північно-західний, 7м/с. Місцями ожеледь, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Синоптики обіцяють українцям на вихідні мокрий сніг і ожеледь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі