вівторок, 18 січня 2011 19:32

Син прокурора, який збив на смерть 3 людей, купив собі свободу

Син прокурора, який збив на смерть 3 людей, купив собі свободу

Родичі жертв дніпропетровського ДТП за участю сина прокурора відмовилися від своїх претензій.

Про це повідомив 18 січня перший заступник Запорізької обласної прокуратури Олександр Попович.

Попович уточнив, що прокуратура в найближчі дні передасть до суду справу за обвинуваченням сина прокурора Жовтневого району Дніпропетровська Дмитра Рудя у скоєнні ДТП, що спричинила загибель трьох осіб.

"Зараз потерпілі знайомляться з її матеріалами, якщо ніхто не буде затягувати, в силу різних причин, то може воно до кінця тижня піде до суду", - сказав він.

Прокурор Запорізької області В'ячеслав Павлов заявив, що передача справи до суду може затягнутися через небажання потерпілих знайомитися з матеріалами кримінальної справи.

"Як би це м'якше сказати... Вони (родичі загиблих у ДТП) вирішили багато своїх матеріальних проблем, і тепер у них знизився ступінь праведного гніву і обурення", - зазначив він.

"Тому вони вже не сильно зацікавлені у якнайшвидшому направлення кримінальної справи до суду. Більше нічого не буду говорити - ви мене зрозумієте, так? До того ж у потерпілих є адвокат, який наполягає на тому, що "не треба їх зайвий раз турбувати", - зазначив Павлов.

У прокуратурі області також додали, що в справі є нотаріально завірені довідки про відсутність претензій до підозрюваного з боку потерпілих, однак припинити справу з цієї причини правоохоронці не можуть.

"Вони права не мають, це справа тяжка", - сказав Павлов.

"Комерсант-Україна"

Зараз ви читаєте новину «Син прокурора, який збив на смерть 3 людей, купив собі свободу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі