четвер, 25 лютого 2010 10:47

Син Черновецького розлучився і емігрує до Америки - ЗМІ

Син Черновецького розлучився і емігрує до Америки - ЗМІ

Степан Черновецький, син столичного мера, планує перебратися до Канади.

Про це розповів один із заступників мера, близький до сім"ї Черновецького.

Після того, як Степан Черновецький здав депутатський мандат, казали, що син мера хоче зайнятися бізнесом, пов"язаним з боксом. Але зараз з"явилася інша інформація.

"Він зараз оформляє документи для отримання громадянства в Канаді. Там, якщо в тебе є нерухомість, зробити це нескладно. У Канаді законодавство дуже лояльне по відношенню до мігрантів, у яких є власність на території країни. Але при цьому, наскільки мені відомо, втрачати український паспорт він теж не хоче", - сказав чиновник.

Це підтверджує нунсівець Кирило Куликов.

"У мене є документи, що сім"я мера інвестує в нерухомість у Ванкувері, Оттаві та їх околицях. Це готелі і квартири, в які вони почали вкладати кошти після продажу банку "Правекс ", - запевняє Куликов.

Більше того, у кулуарах Київради говорять про те, що Степан їде в Канаду один, без сім"ї.

"Я чув, що він розлучився з Жанною", - сказав один з депутатів. Сусіди молодших Черновецьких повідомили, що не бачили Жанну більше року. Аналогічну відповідь дали мешканці Конча-Заспи, де у Степана Черновецького свій будинок.

Правда, у родині мера ці чутки не підтверджують.

"Степан в Києві. Мій син бачився з ним буквально вчора, - розповів Віктор Гринюк, свояк мера. - Хлопці, а вони двоюрідні брати, часто спілкуються. Обидва - спортсмени, і їм є про що поговорити". За його словами, про розлучення він не чув: "Ну, ми б знали".

Проте останнім часом життя родини мера - таємниця. Недавнє пограбування дочки Черновецького Христини в мерії заперечували, хоча французька прокуратура офіційного заявила: в неї вкрали коштовності.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Син Черновецького розлучився і емігрує до Америки - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі