пʼятниця, 10 серпня 2007 12:49

Симоненко готовий зайняти пост спікера Верховної Ради

Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко заявляє, що готовий очолити Верховну Раду, оскільки тоді у КПУ збільшитися вплив на суспільно-політичні процеси для виконання виборчих обіцянок.

Як повідомляє прес-служба КПУ, про це Симоненко заявив в п"ятницю на прес-конференції в Кіровограді.

"Я готовий очолити Верховну Раду, оскільки тоді у КПУ збільшиться вплив на суспільно-політичні процеси для виконання виборчих обіцянок", - сказав Симоненко.

Відповідаючи на питання, чи обговорюються зараз з Партією регіонів, як можливим партнером в майбутній коаліції, кадрові питання щодо розподілу керівних посад в коаліційному уряді і керівництві парламенту, Симоненко відзначив, що "з офіційним стартом виборчої кампанії відбуваються переговори у форматі координації наших подальших дій".

За його словами, на жаль, позиція "регіоналів" не завжди виглядала послідовною, зокрема, в мовному питанні, під час відстоювання позаблокового статусу України і т.д. "Комуністи, працюючи у Верховній Раді, жодного разу не зрадили своєму виборцеві, і лише за рахунок нашої присутності в коаліції виконувалися соціальні гарантії громадян" - відзначив лідер КПУ. "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Симоненко готовий зайняти пост спікера Верховної Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі