неділя, 27 серпня 2017 16:24

Мережу вразили ціни на їжу Сорочинського ярмарку

Мережу вразили ціни на їжу Сорочинського ярмарку
Користувачів соцмереж здивували ціни на їжу Сорочинської ярмарки / фото: Сергій Марченко

У соціальних мережах розповіли про досить високі ціни на їжу на Сорочинському ярмарку, що проходить в селі Сорочинці Полтавської області.

Про це пише ІТ-підприємець Сергій Марченко на своїй сторінці в Facebook.

"Хто там говорив, що на Сорочинському ярмарку ціни, як в Києві? Брехня! Вище. Три шматочка м'яса і трохи овочів в пластиковому посуді під відкритим небом - 360 грн. Організаторам, звичайно, з одним контрагентом працювати простіше, але колорит вбивається монобрендом. Та й дешевше, мабуть було б і смачніше, якби було багато незалежних ресторанчиків", - зазначив користувач.

"Я багато разів була на ярмарку , то перший раз там такий жах . Навіть минулого року на цьому ж місці стояло декілько ресторанчиків, всюди були написані ціни, ходиш обираєш. Цього року ціни не написані, була черга, за продавчинею спостерігала, таке враження, що вона навмання суму називає . Дехто перепитував ціни на кожну позицію, то у нього "по божеські" сума виходила. Якщо пройти далі до караваю , наприклад, то там ми нормально шашлику поїли 45 грн. за 100грм. Ще є точки одразу за боковим входом-виходом, у приватних будинках, там нормально і шашличок і плов, і салатики, якщо ще поїду , то тепер тільки туди будемо ходити. Хоча цього року і там було дорожче, але не так "стрьомно" , як в Розгуляєво" - коментує користувач Ірина Коваленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рій бджіл та грузинські приправи ложкою — в Сорочинцях ярмаркують

Коровай-гігант привезли із Харкова на Сорочинський ярмарок, який уже відкрився. Про це повідомляє журналіст Наталія Очкань. Рекордсмен із назвою "Коровай миру" заважив на 614 кг 750 г. Шматочки короваю розвезуть Україною - в дитячі будинки та госпіталі, де проходять лікування воїни АТО.

Зараз ви читаєте новину «Мережу вразили ціни на їжу Сорочинського ярмарку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі