четвер, 19 квітня 2007 16:05

Серія вибухів відбулася в різних містах Країни Басків у Франції

На півдні Франції в області Країна Басків, розташованої на території департаменту Атлантичні Піренї, пізно ввечері в середу, 18 квітня, прогриміли три вибухи, передає агентство Reuters.

Бомби вибухнули одночасно приблизно о 21:00 за місцевим часом у містах Сибур (Ciboure), Гетарі (Guethary) і Сан-Жан де Лю (Saint-Jean-de-Luz). Ніхто не постраждав, проте вибухи заподіяли значний матеріальний збиток.

Першу бомбу заклали поряд із агентством нерухомості в Сан-Жан де Лю. Вибух вибив всі вікна. Друга бомба вибухнула в Сибурі. Він повністю зруйнував квартиру, яка будувалася. Крім того, пошкодження отримали інші квартири. Третій вибух пошкодив заміський будинок в Гетарі.

Ніхто не взяв на себе відповідальність за вибухи. Проте за годину до інциденту невідомий подзвонив до поліції й попередив про закладені бомби. Не зважаючи на інтенсивні пошуки поліції, вибухові пристрої так і не виявили. Про те, що це були за бомби, поки що нічого не повідомляють, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Серія вибухів відбулася в різних містах Країни Басків у Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі