пʼятниця, 22 лютого 2008 11:55

Сербські демонстранти не чіпали українське посольство

 Посольство України у Сербії не постраждало у результаті вчорашніх масових безладів у сербській столиці і продовжує працювати у звичайному режимі.

Як повідомили у посольстві, основні акції протесту проходили біля посольств країн, які або визнали незалежність Косова, або заявили про такий намір.

Біля посольства України ніяких безладів не було, тільки в околицях зупинялися автобуси з учасниками акції мирного протесту. Охорона українського посольства в Белграді особливо не посилювалася.

Нагадаємо, що вчора, 21 лютого, група демонстрантів відкололася від багатотисячного мітингу перед будівлею парламенту Сербії в Белграді, де не менше 150 тисяч осіб зібралися на акцію протесту проти декларації незалежності Косова.

Демонстранти напали на посольства США, Великої Британії, Хорватії, Туреччині, а також різні торгові об"єкти, зокрема, ресторан McDonald"s і магазин Levi"s, повідомляє Корреспондент.

Зараз ви читаєте новину «Сербські демонстранти не чіпали українське посольство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі