понеділок, 28 вересня 2009 12:03

СБУ виявила під Києвом півгектара посівів конопель

СБУ виявила під Києвом півгектара посівів конопель
Співробітники Служби безпеки України в Обухівському районі на Київщині на полі сільськогосподарського призначення виявили земельну ділянку площею 0,3 га, де вирощувалося близько 6 тис. кущів конопель, повідомляє прес-центр СБУ.

Також на присадибній ділянці приватного домоволодіння у Київській області співробітники СБУ знайшли незаконний посів коноплі площею 0,25 га. Оперативники виявили хімічні засоби для підживлення рослин, ємності для поливу та інші засоби для обробки рослин та ґрунту.

Ще одну плантацію коноплі знайшли співробітники СБУ в Білогорському районі Криму. Посадки розташовувались на околиці села, поряд з місцевим цвинтарем.

Знайдені посіви конопель співробітники Служби безпеки України знищили спільно з працівниками органів міліції.

Нині правоохоронці встановлюють наркоділків та їхніх співучасників для притягнення їх до кримінальної відповідальності. Всі матеріали, згідно зі статтею 112 Кримінально-процесуального кодексу України, передані до органів міліції, передає РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «СБУ виявила під Києвом півгектара посівів конопель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі