середа, 24 лютого 2016 19:00

СБУ випровадила скандальну Столярову з України, в'їзд заборонили на 5 років

СБУ випровадила скандальну Столярову з України, в'їзд заборонили на 5 років

Креативна продюсер телеканалу "Інтер" Марія Столярова залишила територію України.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала речник СБУ Олена Гітлянська.

"Російська журналістка Марія Столярова отримала "квиток в один бік" та під наглядом співробітників Служби безпеки України залишила територію нашої держави", - написала вона.

За словами Гітлянської, перед цим співробітники ‪‎СБУ‬ провели слідчі дії зі Столяровою.

"Їх цікавили брудні висловлювання росіянки під час сюжету про Героїв Небесної Сотні. Також у них були питання стосовно її перебування на тимчасово окупованих територіях у 2014 році та щодо її ймовірної участі у терористичних організаціях ДНР/ЛНР", - зазначила вона.

Також спецслужби здійснюється "системний аналіз та вивчення її дописів у соціальних мережах, що можуть містити ознаки антиукраїнської пропаганди".

Зрештою СБУ вирішило "скоротити термін перебування на території України вищезазначеної громадянки РФ за вчинення дій, що завдають шкоди інтересам України".

Їй заборонили в'їзд в Україну на п'ять років.

Нагадаємо, 21 лютого з вуст Столярової прозвучала нецензурна лайка в прямому ефірі під час сюжету про героїв Небесної сотні. "Ну-ка, давайте заканчивайте эту х...", - сказала вона.

Сама Марія пояснила інцидент технічною помилкою.

Пізніше стало відомо, що Столярову звільнили.

Зараз ви читаєте новину «СБУ випровадила скандальну Столярову з України, в'їзд заборонили на 5 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі