понеділок, 04 серпня 2008 08:57

СБУ розкрила замах на Вєрку Сєрдючку

В Україні розкритий замах на відомого артиста Андрія Данилка, який виступає під сценічним псевдонімом Вєрка Сєрдючка. Співробітники Служби безпеки України вийшли на слід людини, яка кілька місяців тому планувала зухвале вбивство свого зоряного друга.

Скандальна історія відбулася в травні цього року. Тоді близький приятель Данилка програв в карти величезну суму грошей і квартиру - і зник. Незабаром ті, кому гравець заборговував, знайшли його і з"ясували, що він друг Данилка. Співучасники пред"явили другу Андрія ультиматум: якщо він уб"є свого приятеля, борг пробачать. Друг Сєрдючки почав готуватися до вбивства.

Сам Данилко через декілька місяців признався, що не тримає зла на свого колишнього друга. "Хоч і пройшов час, - говорить Андрій, - але для мене все одно ця історія - одна з найстрашніших. Правда, зараз я вже трохи заспокоївся і не тримаю зла і образи на цього хлопця, який вирішив через картового боргу мене убити".

За інформацією таблоїду "Твой день", зараз співробітники СБУ активно займаються цією справою. У слідства вже практично немає сумнівів в його винності. Порушена кримінальна справа.

Данилко після цього випадку серйозно задумався про посилення своєї охорони, але поки не зважився на цей крок.

Зараз ви читаєте новину «СБУ розкрила замах на Вєрку Сєрдючку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі