вівторок, 28 вересня 2010 15:57

СБУ провела обшук у Подільській РДА Києва

СБУ провела обшук у Подільській РДА Києва
27 вересня працівники СБУ провели обшуки у приміщеннях окремих відділів та управлінь Подільської РДА м. Києва. Про це повідомили у прес-службі столичного УСБУ.

Обшуки проводилися у рамках кримінальної справи, порушеної за фактом несанкціонованих дій з інформацією, яка оброблялась в елетронно-обчислювальних машинах Київської міської ради, що призвело до збитків в понад 20 млн. грн. У ході обшуків були вилучені предмети й документи, що мають значення для встановлення істини у кримінальній справі.

Як зазначають в СБУ, за цією кримінальною справою проходять 7 осіб, одна людина, за рішенням Печерського районного суду, взята під варту, стосовно інших застосовано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

Нагадаємо,10 серпня СБУ провела обшук в офісі Головного управління економіки і інвестицій Київської міської державної адміністрації.

Нагадаємо, співробітники СБУ здійснили кілька візитів до київської мерії і провели вилучення з кабінетів чиновників документів, що стосуються виділення земельних ділянок у столиці.

Правоохоронці порушили кримінальну справу по статті 362 КК "Несанкціоновані дії з інформацією, яка обробляється в електронно-обчислювальних машинах і автоматизованих системах управління, здійснені особою, яка має право доступу до неї". Йдеться про злом комп"ютерної системи Київради із земельними актами. За версією слідства, земельні ділянки передавалися підставним людям.

ЗМІ повідомляють, що київські чиновники і депутати, що займаються фінансовими і земельними питаннями, масово йдуть у відпустки і на лікарняні.

proUA

Зараз ви читаєте новину «СБУ провела обшук у Подільській РДА Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі