вівторок, 31 липня 2007 19:25

Савіку Шустеру знайшли заміну (ФОТО)

 
Популярне ток-шоу Свобода слова вестиме новий ведучий - Андрій Куліков. Колишній продюсер української служби ВВС в Лондоні відкриє третій сезон програми 10 серпня.

Телеканал ICTV повідомив, що Куликів перервав свої відносини з Всесвітньою службою ВВС і з 10 серпня вступить на нову посаду.

Також вони уточнили, що новий ведучий - єдина зміна в Свободі слова. Програма виходитиме в ефір без чітких тимчасових рамок, кожну п"ятницю, о 21:30 в прямому ефірі, за участю найважливіших подієвих і політичних спікерів країни.

"Вибираючи нового ведучого програми, ми звертали увагу на професійну підготовку, життєвий досвід, на уміння слухати співбесідників і мати належну, експертну  реакцію під час дискусії. - коментує рішення телеканалу щодо вибору ведучого Свободи слова генеральний продюсер каналу ICTV Михайло Павлов, - Я вважаю, що Андрій Куліков дуже відповідально відноситься до всього, що відбувається в нашій країні, а в ефірі ICTV зможе вибудовувати правильні, збалансовані і незаангажовані політичні дискусії".

Як відзначає сам Куликів, пропозиція стати ведучим Свободи слова для нього була дійсно несподіваною, і дуже зацікавила.

"Я не коливався і відразу погодився взяти участь. Вважаю, що формат Свободи слова абсолютно необхідний, адже він дозволяє почути найрізноманітніші думки, побачити як вони між собою перетинаються, і дозволяє глядачам робити для себе висновки", - відзначив Куликів.

Андрій Куліков народився в Києві 27 вересня 1957 року. Останнім часом працював випускаючим редактором новин 1+1, шеф-редактором Нового каналу і продюсером Української служби ВВС в Лондоні, передає Кореспондент.
Зараз ви читаєте новину «Савіку Шустеру знайшли заміну (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі