неділя, 20 грудня 2009 19:09

Найголовніше за неділю, 20 грудня

Найголовніше за неділю, 20 грудня

Відносини між Україною і ЄС не залежатимуть від результату виборів

Президент Європейського парламенту Ежі Бузек впевнений, що результати майбутніх президентських виборів в Україні не зможуть вплинути на подальший розвиток відносин між Києвом і Брюсселем.

Снігопади знеструмили 106 населених пунктів

Прес-служба Міністерства з питань надзвичайних ситуацій повідомила, що внаслідок сильних снігопадів, хуртовини й ожеледиці досі без електропостачання залишаються 106 населених пунктів в 6 областях України і Криму.

СБУ затримала росіянина за шпигунство на користь Китаю

Служба безпеці України затримала громадянина Росії, підозрюваного в шпигунстві на користь Китаю. Про це заявив голова СБУ Валентин Наливайченко. За його словами, шпигун здобував на Україні науково-технічні розробки у сфері військово-промислового комплексу.

Партія регіонів звинуватила Тимошенко у підпалі офісів

У ніч на неділю були підпалені офіси Партії регіонів в Івано-Франківській та Запоріжській областях, стверджує заступник лідера Партії регіонів Ганна Герман агентству "Інтерфакс-Україна".

БЮТ не має ніякого відношення до підпалу офісів ПР - Олійник

"БЮТ до цього (підпалу офісів) не має ніякого відношення", - підкреслив Олійник.

Ющенко порадив суперникам визначитися щодо російського флоту в Криму

Кандидат в президенти України та діючий голова держави Віктор Ющенко порадив своїм суперникам на виборах-2010 не бояться відповідати на питання, стабілізуючим чи ні є базування Чорноморського флоту Росії в Криму.

Газовий договір Росії з Польщею на межі зриву

Лідер "Польської селянської партії" і заступник прем"єр-міністра Польщі Вальдемар Павляк заявив про намір заблокувати узгоджений минулого тижня новий газовий договір з Росією у випадку, якщо національні газові компанії країн не вирішать ряд спірних питань.

В Сочі корабль з українцями розламався навпіл під час шторму

У порту Сочі під час п"ятибального шторму на берег був викинутий корабель "Арас-1" під прапором Молдавії. На борту знаходився екіпаж з 13 осіб, серед яких було дев"ять українців. Ніхто з членів екіпажу не постраждав. Корабель розламався навпіл під час шторму.

"Барселона" стала чемпіоном світу (ВІДЕО)

Іспанський футбольний клуб "Барселона" в суботу обіграв аргентинський "Естудіантес" у фіналі клубного чемпіонату світу з футболу з рахунком 2:1, передає AgenceFrance-Рresse.

Біатлон. Українки закінчили гонку переслідування в очковій зоні

Сьогодні, 20 грудня, в Поклюці проходять гонки переслідування, що завершують програму стартів Кубка світу в 2009 році. У жіночій гонці цілком передбачено перемогла Світлана Слєпцова, яка заробила солідний гандикап ще за результатами спринту.

Зараз ви читаєте новину «Найголовніше за неділю, 20 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі